HABERLER

FNSS'de Koronavirüs (COVID-19) Tedbirleri

19.03.2020
  • Bu kapsamda hamile, yasal süt izni kullanan, engelli olarak istihdam edilen, kronik hastalığı olan, kritik operasyon geçirmiş olan çalışanlar ile 60 yaş üstü çalışanlarımız hukuki düzenlemelerden az olmamak üzere yönetim tarafından gelişmelere bağlı olarak, daha sonra belirlenecek süreyle izinli sayılacaktır.
  • İlave olarak, çalışma alanları ile ortak alanlardaki yoğunluğu azaltmak amacıyla, çalışanlarımızın yaptıkları işlerin niteliğine göre bazı bölümlerde evden çalışma uygulamasına geçilmiştir.
  • İş ve özel seyahat için yurtdışına giden çalışanlarımız, dönüşlerinde 14 gün boyunca evden çalışacak ve idari izinli sayılacaktır.
  • Tesislerimize ziyaretçi girişlerine ve görüşmelere önemli kısıtlamalar getirilmiştir. Kurum dışındaki paydaşlarımızla tüm görüşmelerimizi telefon, telekonferans veya video konferans yolu ile gerçekleştiriyoruz.
  • Yemekhane, kantin ve çay ocaklarında yeni uygulama ve ilave tedbirler alınmıştır.
  • Çalışma alanlarımız, sıklığı artırılmış şekilde ve uluslararası standartlara uygun olarak dezenfeksiyon işlemine tabii tutulmaktadır.
  • COVID-19 vakalarının ülkemizde görülme riskinin ortaya çıkabileceğini değerlendirdiğimiz 31 Ocak 2020 tarihi itibarıyla çalışanlarımıza ve ziyaretçilerimize uyulması gereken hijyen ve sağlık kurallarıyla ilgili bilgilendirmeler yapılmış ve düzenli olarak yapılmaya devam etmektedir.

     

    COVID-19 salgınının güvenli ve sağlıklı bir şekilde atlatılabilmesi için kurumumuz içerisinde elimizden gelen tüm önlemleri almaya gayret ediyoruz.

    Bu süreçle ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın sağlığına azami önem veriyor, onların sağlık ve güvenliği için özenle çalıştığımızı bildirmek istiyoruz.

    Saygılarımızla.

     

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.