HABERLER

FNSS “Yüksekte Ergonomik Çalışma” Uygulaması ile Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı, İyi Uygulama Ödülleri Yarışmasında Türkiye’yi Temsil Edecek

17.11.2021

Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı (EU OSHA) tarafından, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları çerçevesinde ve belirlenen “Sağlıklı İşyerleri Yükü Hafifletir: Kas-İskelet Sistemi Hastalıkları” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen, iyi uygulama ödülleri yarışmasında FNSS İş Sağlığı ve Güvenliği, Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek. FNSS yarışmaya, insan odaklı yaklaşım odağı ile ele alınan yükseğe erişim ve yüksekte çalışmala şartlarını daha ergonomik ve güvenli hale getirmek üzere, güçlü mühendislik önlemleri ile hazırlanan “Yüksekte Ergonomik Çalışma” uygulaması ile katılmaya hak kazandı.

1-5 Kasım tarihleri arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nün başkanlığında, ulusal düzeyde toplanan değerlendirme komisyonu tarafından, Türkiye’den 19 farklı işyerinin yaptığı 25 başvuru arasından, kas-iskelet sistemi hastalıkları ile mücadele konusunda örnek bir yaklaşım ortaya koyacak ve geleceğe yönelik iş sağlığı ve güvenliği politikalarının geliştirilmesine yardımcı olacak iyi uygulamalar seçildi. FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. “Yüksekte Ergonomik Çalışma” uygulaması ile Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan iki işyerinden biri oldu.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.