HABERLER

FNSS Sektörel Tecrübelerini Paylaşmaya Devam Ediyor

17.01.2017

Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın himayesinde, alt yükleniciler, çözüm ortakları firmalar ve araştırma merkezlerinin bir arada olacağı, gelecek işbirlikleri için fırsatlar sunan Teknokent Savunma Sanayii Kümelenmesi 4. Proje Pazarı 17 Ocak’ta ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

ODTÜ TEKNOKENT, Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Savunma Sanayi İmalatçılar Derneği (SASAD) tarafından düzenlenen etkinlikteFNSS, ana sponsorlar arasında yer alıyor.Kaynakların etkin kullanılması ve yapılacak ilgili yeni yatırımların doğru planlanması gibi konuların ele alındığı TSSK 4. Proje Pazarı kapsamında firmalar, birbirleri arasında işbirliğine yönelik çalışmaları hızlandırma olanağı da elde etmiş oluyor.

Açılış konuşmalarını takiben, ana yüklenici firmalar kısa sunumlar ile kendilerini tanıtırken, FNSS Kalite Güvence ve İş Mükemmelliği Müdür’ü İhsan Karaman, “FNSS Tedarik Yönetimi - İşbirliği Alanları ve Beklentiler” konulu sunumuyla FNSS’nin çeyrek asırlık sektörel bilgi birikimi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşıyor.

FNSS, ülkemizin savunma sanayii faaliyetleri konularında gerçekleştirilen etkinliklere, sektörün tüm paydaşlarıyla birlikte katkı sağlamaya ve bu etkinliklerde aktif rol almaya devam edecek.

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.