HABERLER

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. DSA 2014 Fuarına Katılıyor

07.04.2014

FNSS, 14-17 Nisan 2014 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenecek uluslararası savunma fuarında (DSA2014) yer almak üzere hazırlıklarını tamamladı.


Düzenlenecek olan fuarda, kara, hava ve deniz harp sistemleri, geliştirilmiş muharebe alanı sağlık destek ürünleri, eğitim ve simülasyon sistemlerinin tanıtımı ve sergilenmesinin yanı sıra, kolluk ve güvenlik kuvvetleri odaklı konular da ele alınacaktır.


DSA2014 fuarını diğerlerinden ayıran bir başka etkinlik ise, “Putrajaya Forum 2014” ile “Bölgesel İstikrar ve Güvenlik” temasıyla organizasyona yapacağı stratejik katkı olacaktır. Bu destek, DSA2014 fuarını sadece görsel bir tanıtım dan çıkartarak stratejik derinliği olan bir yapılanmaya dönüştürecektir


FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. DSA 2014 fuarında; AKINCI Lojistik Taşıyıcı (TLC) ve AKINCI 120mm Kundağı Motorlu Havan (SPM120) sistemlerini sergilemeyi planlamaktadır. Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafında organize edilen Türkiye pavyonunda ülkemizin başlıca savunma firmaları arasında yerini alacak olan FNSS, DSA fuarına 1998 yılından bu yana katılım sağlamaktadır.

Organizasyonun kusursuz işlemesi için katkılarını esirgemeyen T.C. Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Malezya Savunma Bakanlığı ve Malezya Silahlı Kuvvetleri’ne

Şükranlarımızı arz ediyoruz.

 

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.