HABERLER

FNSS, Üç Haftalık Yoğun Fuar Maratonunu Başarıyla Tamamladı

04.06.2014

Geçtiğimiz Mayıs ayında iki ayrı kıtada üç farklı ülke de düzenlenen Slovakya IDEB, Kazakistan KADEX ve Bulgaristan HEMUS Savunma ve Güvenlik fuarlarına katılan FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. , Türk Savunma Sanayii Şirketi kimliğiyle başarılı bir temsil gerçekleştirdi.

Türkiye’nin kara savunma sistemlerinde en büyük ihracatçısı olan FNSS, Ortadoğu ve Güneydoğu Asya’da Türkiye rekorlarını kırarak gerçekleştirdiği başarılı ihracat projelerine; Avrupa’yı, Türki Cumhuriyetleri ve Balkanları da ekleme konusunda iş geliştirme faaliyetlerini sürdürmekte ve bu faaliyetleri katıldığı fuarlarla desteklemektedir.

FNSS, 13-16 Mayıs’ta Slovakya, Bratislava’da IDEB 2014 ve 28-31 Mayıs’ta Bulgaristan, Plovdiv’de gerçekleştirilen HEMUS 2014 fuarında; PARS 8x8 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı’nı sergiledi. Kendi sınıfında fark yaratan teknolojisi ve üstün teknik özellikleriyle, yerli ve yabancı heyetler tarafından, takdir topladı.

Kazakistan, Astana’da gerçekleştirilen KADEX 2014 fuarına Türk Milli Katılımı içerisinde yer alan FNSS, bölgedeki kullanıcılara firmanın ürün ve hizmetleri hakkında güncel bilgileri aktarma fırsatını elde ederken, kara sistemlerinde FNSS farkını göstermiş oldu.

FNSS kurulduğu yıldan bu yana ülkemizde ve dünyada başlıca savunma sanayii fuarlarına katılmakta ve ürün ile hizmetleri hakkında tanıtım faaliyetlerini yoğunlukla sürdürmektedir.

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.