HABERLER

FNSS Bisiklet Takımı Granfondo Başkent’te Pedal Çevirdi

07.09.2022

21 Ağustos 2022 Pazar günü, Granfondo Başkent 2022 Bisiklet Yarışı, Ankara’da, 600 bisikletçinin katılımı ile gerçekleştirildi. FNSS’den, Lojistik Bölüm Müdürü Onur Arısoy, Lider Teknik Eğitmen Kaan Tuna, Saha Hizmetleri Baş Temsilcisi İsa Han, Kıdemli Ürün Destek Mühendisi Mert Yakakayı, İnsan Kaynakları Operasyonlar Baş Uzmanı Ünal Özkan ve Teknik Danışmanlar Soner Maviş ve Mevlüt Türkkan olmak üzere toplam 7 sporcunun katılım sağladığı yarışmada, Onur Arısoy, kısa parkurda, 55-60 yaş kategorisinde birinciliği elde etti.

Nurol Holding’in de sponsor olduğu ve uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirilen organizasyonda, Mogan Gölü ve Gölbaşı ilçesinin çeşitli köylerinden geçen bisikletçiler yarışı tamamlamak için tekrar Anıttepe Spor Tesisleri’ne döndüler.

Anlamı büyük sürüş olan Granfondo Bisiklet Yarışı’na katılan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyoruz. FNSS olarak çalışanlarımızın iş hayatı dışında elde ettikleri başarıları da çok değerli buluyor ve desteklemeye devam ediyoruz.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.