HABERLER

FNSS, YTÜ Savunma Sanayi Günleri 2010 Etkinliği’ne Sponsor olarak katıldı.

16.03.2010

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen “Savunma Sanayi Günleri etkinliği 1-2 Mart 2010 tarihlerinde icra edildi. FNSS, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da YTÜ’nün yanında yer aldı; etkinliği sponsor olarak ve stand açarak destekledi.YTÜ Rektörü Sn. İsmail Yüksek’in katılımlarıyla, iki gün süren Sempozyum’un açılış konuşmasını SSM Müsteşar Yardımcısı Sn. Faruk Özlü yaptı. Kendisi de YTÜ mezunu olan Sn. Özlü, Savunma Sanayimiz hakkında gençlere bilgiler aktardı.

Savunma sanayimizin tüm önemli şirketleri ve TÜBİTAK adına yapılan konuşmalarda da gençlere, sanayi hakkında geniş kapsamlı bilgiler verildi.FNSS adına konuşma yapan Pazarlama ve Strateji Direktörümüz Haluk Bulucu da Türkiye’de Savunma Sanayiinin gelişimi ve bu sanayide çalışmayı hedefleyen gençlerde aranan vasıfları anlattı. YTÜ öğrencileri geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Sempozyuma çok büyük ilgi gösterdiler.

Organizasyon Komitesi’nin çok başarılı olduğu bu etkinlik, diğer Üniversitelerimiz için de bir örnek oluşturuyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye www.ytussg.com üzerinden ulaşılabilir.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.