HABERLER

ZIRHLI MUHAREBE ARAÇLARINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

24.04.2015

Türk Savunma Sanayii’nin lider kara sistemleri firması ve ihracat şampiyonu FNSS Savunma Sistemleri A.Ş., 5 - 8 Mayıs 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştirilecek IDEF'15 - 12'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na katılacaktır.

IDEF’15 Fuarı 7’nci salonunda 2000 m²’lik stand alanında yer alacak ve ürünlerini sergileyecek olan FNSS; mevcut ürünleri ile birlikte zırhlı muharebe araçlarında yeni bir dönemi başlatacak araçların da tanıtımını yapacaktır.

FNSS; 6x6 KBRN aracını, SABER 25mm Tek Kişilik Yeni Nesil Stabilize Kuleyi, Malezya Ordusu için tasarlanan ve üretilen ve Türkiye’nin tek kalemdeki en büyük askeri ihracatı olan 8x8 Tekerlekli Zırhlı Muharebe Aracını IDEF fuarında ilk defa sergileyecektir.

İlk kez sergilenen araçların yanı sıra, PARS 8x8 Tekerlekli Zırhlı Muharebe Aracı, PARS 6x6 KBRN Keşif Aracı, SAMUR Seyyar Yüzücü Hücum Köprüsü, KUNDUZ Amfibi Zırhlı Muharebe İstihkam İş Makinası, AKINCI 120mm Paletli Havan Aracı ve Zırhlı Muharebe Aracı da IDEF’15 Fuarı boyunca ziyaretçilerin ilgisine sunulacaktır.

Fuara gelecek olan tüm paydaşlarımızı standımıza davet eder, Fuarın Türk Savunma Sanayii için başarılı bir şekilde geçmesini dileriz.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.