HABERLER

ZMA Modernizasyonu ile Envanterdeki ZMA-15 Araçları Yenilenecek

02.01.2020

Proje kapsamında, 25mm NEFER Silah Sistemi, Lazer Uyarı Sistemi, Yakın Mesafe Gözetleme Sistemi, Sürücü Görüş Sistemi, Yön Bulma ve Seyrüsefer Sistemi Ana Yüklenici ASELSAN tarafından sağlanacaktır.


1990’lı yılların başından 2000 yılına kadar, Silahlı Kuvvetlerimizin yanı sıra, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Filipinler Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde de bulunan ZMA’lar, değişen tehditler ve gelişen teknolojilere uygun olarak modernize edilecektir. Araçların beka yeteneğinin arttırılmasını ve modern teknolojik alt sistemler ile donatılmasını amaçlayan çözüm paketi, kullanıcılardan alınan geri bildirimler ile hazırlanmıştır. Bu çözüm paketi ile azami beka yetenekleri kazandırılırken, araçların kullanım ömrünün uzatılarak, geleceğe yönelik büyüme potansiyelinin arttırılması için kritik alt sistemler imkanlar dahilinde yenilenerek, yerli alt sistemler entegre edilecektir.


Dünya çapında, M113 ve ZMA sınıfı araçlarda uygulanan en modern ve yüksek performanslı modernizasyon çözümlerini hayata geçiren FNSS, ZMA Platformlarını; tecrübesi ve yeni nesil araç geliştirme teknolojisi yetkinlikleri ile harmanlayarak, ASELSAN’ın modern ve üstün teknoloji ateş gücü ve görev ekipmanlarını da entegre ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri hizmetine sunulacaktır.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.