HABERLER

FNSS, IDEX 2019 İçin Tüm Hazırlıklarını Tamamladı

21.01.2019
 
FNSS, Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi’de gerçekleştirilecek olan IDEX 2019 fuarında, Uzaktan Komutalı Tanksavar Kulesi (UKTK), TEBER-30 Kule sistemi ve Pars III 8x8’i FNSS tasarımı SABER-25 Kule ile sergileyecek. Türk savunma sanayisinin önde gelen firmalarından FNSS, 17-21 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, 10’uncu salonda, C-05 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlayacak.
 
FNSS ve Savunma Sanayii Başkanlığı arasında imzalanan Silah Taşıyıcı Araçlar (STA) Projesi Sözleşmesi kapsamında özgün olarak geliştirilen UKTK, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda, en yeni teknolojiler kullanılarak tasarlanarak çok daha etkin çözümler sunuyor. Milli ve yerli imkanlarla üretilen UKTK sistemi, modüler mimarisi sayesinde, farklı tanksavar silahlarının kolay şekilde entegre edilebilmesine olanak sağlıyor.
 
Sektördeki 30’uncu yılını başarılarla tamamlayan FNSS, kullanıcı ihtiyaçlarını karşılama odaklı tasarımları ve son teknolojileri kullanarak geliştirdiği, zırhlı muharebe araçlarında kullanılan insanlı kuleleri ile geleceğe öncülük etmeye hazırlanıyor. FNSS tasarımı silah kuleleri SABER-25 ve TEBER-30, kule tahrik sistemleri, atış kontrol, beka ve ateş gücü alanlarında en son teknolojileri barındırıyorlar. SABER-25, tek kişilik, orta kalibre ve elektrik tahrikli bir kule olup lastik tekerlekli ve paletli zırhlı araçlara entegre edilebiliyor. TEBER 30; üzerindeki algılayıcılar ve diğer elektronik sistemler sayesinde; gece ve gündüz, her türlü hava şartında ve muharebe ortamında görev yapabiliyor. Kulenin modüler yapısı, gelecekte yapılabilecek konfigürasyon değişiklikleri için de altyapı sunuyor.
 
IDEX, gerek uluslararası katılım, gerekse ziyaretçi profili bakımından Orta Doğu’nun en büyük fuarı olarak diğerlerinden ayrılıyor. Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye pavilyonunda, ülkemizin başlıca savunma firmaları arasında yerini alacak olan FNSS, IDEX fuarına ilk senesinden bu yana katılım sağlıyor.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.