HABERLER

A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımının Başarılarında Pay Sahibi Bir FNSS Çalışanı: Başak Demirkol

09.04.2018

 

FNSS çalışanları, bir yandan kariyerlerini şekillendirirken diğer yandan da tutkularının peşinden gitmeye devam ediyor. FNSS Planlama Envanter Kontrol Mühendisi Başak Demirkol, A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımının asistan oyuncusu (kaptan yardımcısı) olarak, 15-24 Mart tarihleri arasında, İspanya’da düzenlenen dünya şampiyonasına (Klasman II Grup B) katıldı.

Turnuva öncesinde, 5-15 Mart tarihlerinde, Ankara’da düzenlenen kampa da katılan Demirkol; turnuvada, İzlanda ile oynanan maçta, Türk Takımı’nın en iyi oyuncusu seçildi. Turnuva kapsamında 5 maç oynayan A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı, grubunda kalmayı başardı.

Demirkol, turnuva macerasını, FNSS’deki çalışmalarına benzetiyor: “A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı’nda, kendimi, tıpkı FNSS’de olduğu gibi, bir takımın parçası olarak hissediyorum. Birlikte çalışıyor ve birlikte başarıyoruz. Şirketim ve iş arkadaşlarım, buz hokeyi tutkumla ilgili beni çok destekledi; onlara tekrar teşekkür ediyorum. Buz hokeyi, zorlu bir spor. Şimdi, turnuvadan da aldığım ilhamla, zorlu gereksinimleri karşılayacak kara platformları ve sistemleri üzerinde çalışmaya devam edeceğim.”

FNSS, çalışanlarının; spor, dağcılık, yamaç paraşütü ve dalış gibi iş yaşamı dışındaki çeşitli faaliyetlerini de destekliyor, bu alanlarda yaptıklarını ve elde ettikleri başarıları, sıklıkla kamuoyu ile paylaşıyor. En değerli varlığı olarak insan kaynaklarını gören FNSS, önümüzdeki dönemde de çalışanlarının başarılarıyla gurur duymaya ve bu başarıları kamuoyu ile paylaşmaya devam edecek.

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.