HABERLER

2014 YILINDA YİNE FNSS

29.04.2014

SASAD 25. Genel Kurul Toplantısı’nda “TÜRK SAVUNMA SANAYİİ ÖDÜLLERİ” sahiplerini buldu.

Geçtiğimiz yıl Savunma Sanayii Birincilik ödülüne hak kazanan FNSS Savunma Sistemleri A.Ş., bu yıl kazandığı ikincilik ödülü ile başarısını pekiştirdi.

“Asla vazgeçmeyiz, mutlaka başarırız” prensibi doğrultusunda geleceğini planlayan FNSS, 2015 yılı için daha da büyük başarılara ulaşmak amaçlı çalışmalarını sürdürmektedir.

Savunma sanayii sektörünün SSM Stratejik Planı’nda öne çıkan hedefler çerçevesinde yönlendirilmesi ve teşvik edilmesini teminen; önde gelen 104 savunma sanayii firmasının 2012 yılında ulaştığı bilanço, gelir-gider tabloları ve sektör performansına ilişkin veriler esas alınarak değerlendirmeler yapılmıştır.

Söz konusu verilerin analizine dayalı olarak SSM uzmanlarınca yapılan değerlendirmeler neticesinde,

•TUSAŞ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. birincilik,

•FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. ikincilik,

•YONCA ONUK üçüncülük ödülü almaya hak kazanmış;

Söz konusu ödüller Milli Savunma Bakanı Sn. İsmet YILMAZ tarafından firmaların Genel Müdürlerine takdim edilmiştir.

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş.’nin özellikle işgücü verimliliği, yan sanayi kullanımı ve maddi duran varlık verimliliği alanlarındaki yüksek performansı ile öne çıktığı belirtilmiştir.

Güçlü ekonomisiyle daha bağımsız ve dünyanın örnek aldığı bir Türkiye yolunda, diğer milletlere de öncülük eden, dünyadaki konumu ve tarihteki yerine yaraşan bir Türkiye için ülkemizi temsil eden tüm şirketlere teşekkür eder, daha büyük hayallere ulaşma yolunda başarılar dileriz.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.