HABERLER

2011 yılında, ilk FNSS MILDESIGN yarışmasını düzenlediğimizde; “Türkiye’de özgün ürün geliştirme çalışmalarını desteklemek” hedefiyle yola çıkmıştık.

22.12.2014

Değerli Yarışmacılarımız,

2011 yılında, ilk FNSS MILDESIGN yarışmasını düzenlediğimizde; “Türkiye’de özgün ürün geliştirme çalışmalarını desteklemek” hedefiyle yola çıkmıştık.Bugün bu hedefi ileriye taşıyarak, FNSS MILDESIGN2015’i küresel vizyonumuz doğrultusunda, dünyanın her noktasından tasarımcıları ülkemizde birleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.

Biz, ihracat başarılarına giden yolun, özgün ürünler ortaya koymaktan geçtiğine inanıyoruz. Özgün ürünler yaratmanın ise, genç tasarımcıların kendilerini geliştirmesine destek sağlayacak bir iradeyle mümkün olacağını biliyoruz.

İşte bu nedenle FNSS ailesi olarak, Türkiye’nin savunma sektöründe lider bir tasarım merkezi haline gelmesini önemsiyoruz.

"Profesyonel Kategori" ve “Öğrenci Kategorisi" olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen FNSS MILDESIGN2015; kapsamı, kriterleri, ödülleri ve seçici kurulu ile Dünya'nın saygın tasarım yarışmaları arasındaki yerini almaktadır.

Tasarım teslim aşamasının sonlandığı bu günde, siz kıymetli tasarımcılara, ortaya koyduğunuz değerli çalışmalarınızdan dolayı, teşekkürü bir borç bilir, hayat boyu başarılar dileriz.

Şüphesiz, yarışmanın tek kazananı Türkiye’miz olacaktır.

Saygılarımızla,

FNSS Savunma Sistemleri Sanayi A.Ş.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.